Heelia Sillamaa sai uue kodu: olen hetkel täpselt seal, kus ma tahan olla – keset mähkmemägesid ja ehitustolmu

uudised.ee

Märtsis kehvade asjaolude kokkulangemisel kodust ilma jäänud Heelia Sillamaa teatab sotsiaalmeedias, et on koos perega uue kodu leinud. 

“Kas teile tundub ka vahel, et kogu aeg on kellelgi sünnipäev, keegi jääb rasedaks, keegi abiellub, keegi jätab oma mehe maha ja kellelgi on nimepäev? Nii ei jäägi enda eluks üldse aega, muudkui õnnitle kõiki päevad läbi. Me siis mõtlesime, et anname oma uuest kodust minu sünnipäeval teada. Siis saavad kõik õnnitluste pealt kokku hoida! Piisab ühest “Palju õnnest” küll,” teatas Heelia Instagramis.

“Tavaliselt jagan ma oma sünnipäevadel ikka traditsiooniliselt ilusat pilti. Keeran lokid pähe ja panen meigi peale. See aasta otsustasin hoopis vastupidise kasuks. Jagan teiega hetki meie argipäevadest. Pildid, mille oleme teinud enda lõbuks või vanematele saatmiseks. Sest tõtt-öelda on sel aastal need lokid ja muu glamuurne kaugele tahaplaanile jäänud.”

“Ma olen hetkel täpselt seal, kus ma tahan olla – keset mähkmemägesid ja ehitustolmu. Nägu kaunistamas tumedad silmaalused ja rõõmsad naerukurrud. Südant hoidmas Peep ja Paul. Varsti näitame teile päris oma kodu täies hiilguses ja räägime kõigest lähemalt. Hetkel naudime aga sünnipäeva.”

Kommentaarid puuduvad