Kes võidab saate “Naabrist parem”? Merilli ja Asko jaoks tähendaks võit millegi uue algust

uudised.ee

TV3 ehitussarja „Naabrist parem“ suur finaal toimub juba sel kolmapäeval, 2.juunil, mil kell 21.30 algavas otsesaates selgub võitja, kelle valivad vaatajad telefonihääletusel. Kõik sarjas osalevad neli paari on vaid mõne kuuga ära teinud ülisuure töö ning ehitanud kahest merekonteinerist imelise kodu. Uurisime väsimatutelt igiliikuritelt Merillilt ja Askolt, miks võiks televaatajad just nende poolt hääletada ning mis on kolm asja, mida nad oma kuldsete käte ja pühendumisega ehitatud kodu juures ise kõige enam väärtustavad.

Paari sõnul on absoluutselt kõik paarid võitu väärt, kuid neile tähendaks see oma päris esimest kodu. "Oleme ammu juba unistanud Movement keskusest, kus korraldada laagreid täiskasvanutele ja lastele. Koht, kus on lopsakas loodus, loomad ja ehedad emotsioonid," räägivad nad, et võit tähendaks nende jaoks millegi suure algust. "Tahame seda kohta hakata ehitama nii kiiresti kui võimalik. Kui on olemas oma kodu ja mis eriti hea - liigutatav kodu - siis on lihtsam oma unistuste poole pürgida."

Merill ja Asko on püüdsid ehitada loodussõbralikku maja. "Oleme oma majas väga palju taaskasutanud ja püüdnud hakkama saada nii lihtsate vahenditega kui võimalik, et näidata ka vaatajale, et ehitamiseks ei pea olema kuhjaga raha või sponsoreid. Näiteks on meie seinad tehtud euroalustest, sealhulgas kõik aknaraamid, liistud, voodi, laud ja vannitoa uks, mis tuli eriti uhke välja (volditav uks, millel on peal põletatud kuubikud), vaibad, pildiraamid, peeglid, nõud ja meie vann on Uuskasutuskeskusest," räägivad nad, et see on uskumatu kui palju ägedaid asju lihtsalt ära antakse. "Kuna ruumiga oli kitsas, siis meie nutikad lahendused teevad suurt rõõmu ja muidugi planeering - eesmärk oli, et meil oleks ruumi liikuda ja vajadusel ka külalisi vastu võtta, samas, et oleks hubane ja mõnus kodu. Saime kõik eesmärgid kenasti täidetud."


Foto: TV3

Kommentaarid puuduvad