Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar kolivad töö tõttu Pärnusse: jaanuaris istusime mõlemad depressioonis, et ei tea, mis saab…

uudised.ee

Perekond Saarel on ees töine suvi. Elu jagatakse nii Tallinna, Pärnu kui Hiiumaa vahel. Star FM-i hommikuprogrammis rääkiski Tanja lähemalt, kuidas läheb elu Hiiumaal ja mismoodi õnnestus neil saada rollid kahes erinevas lavastuses, mis toimuvad samal ajal ja samas kohas.

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar jagavad oma elu Hiiumaa vahel ja ka homme on plaanis saarele sõita. Paraku ei jõua paar sinna nii tihti kui sooviks. Mikk ja Tanja käivad Luua Metsanduskoolis, kuid Tanja sõnul on Mikk oluliselt tublim õppur rakendades oma teadmisi ka kohalikus metsas. “Tema praktiseerib tugevalt, sest ta käib ja vaatab puid,” räägib Tanja, et Mikul on õpingutest väga palju kasu olnud ning tänu nendele on mees avastanud, et Hiiumaa metsades on mingi jama.

Tanjal ja Mikul on Hiiumaal küll krunt, aga oma maja veel ehitatud pole. “Me magame seal kõrval olevas majas, mis on ühe väga toreda perenaise oma ja siis me oleme seal rõõmsalt,” räägib Tanja, et ööbivad naabrinaise juures. Tanja sõnul plaanivad nad oma maja ehitamist terrassist hoopis alustada. “Meil oleks nagu metsas siis oma lava,” naljatleb ta.

Suvi tuleb paaril töine ja terve perega kolitakse Pärnusse. “Kuidagi õnnestus nii, et mina ja Mikk mängime suvelavastuses,” rõõmustab Tanja ja lisab, et tegemist ei ole sama lavastusega, kuid koht, kus seda mängitakse, on sama. “Jaanuaris istusime mõlemad depressioonis – kaks lauljat, kellel tööd ei ole, ei tea mis saab jne,” räägib Tanja, et mure oli suur, kuid siis helises telefon ja tuli pakkumine osaleda suvelavastuses. Kui siiani on publik harjunud Tanjat nägema säravas kleidis lauljana, siis lavastuses “Eramaa” teeb ta esmakordselt draamarolli. Etendusest saad lähemalt lugeda SIIT! “Istusin ja vaatasin, kuidas nad kõik mängivad,” räägib Mihhailova, et aukartus suurte kaasnäitlejate vastu on suur. Tanja mängib selliste kogenud näitlejate kõrval nagu Andrus Vaarik, Pääru Oja, Nikolai Bentsler jt. “Inimesed on nii näljased, tahavad saada elamusi,” tõdeb ta, et suvelavastuste piletid lähevad kui soojad saiad, aga tal on selle üle ainult hea meel.

Tanja abikaasa Mikk Saar mängib lavastuses “Nõidkapteni needus”, mis leiab aset samades kohtades ja samadel kuupäevadel, mistõttu on paaril väga hea ühildada töö- ja pereelu. Etendusega saad lähemalt tutvuda SIIN! 

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i kodulehelt SIIT!

Kommentaarid puuduvad