Uku Uusberg oma abielust näitleja Sandra Uusbergiga: muidugi tunnistan, et ega Sandral ei pruugi olla lihtne 

uudised.ee

Värskelt Tallinna Linnateatri peanäitejuhi ametisse asunud Uku Uusberg seisab silmitsi väljakutsega kui tema alluvuses töötab ka mehe abikaasa Sandra Uusberg. "Annan endale aru, et see muudab meie elu ja ka tema elu," räägib Uku Õhtulehele antud intervjuus.

"Mul on lootus, et igasugused hierarhilised suhted muutuvad uues ajas loomulikumaks. Et kõik käib avameelselt ja huumoriga," arvab mees.

Uusberg kirjeldab, kuidas tema uus amet või isegi mõte kandideerimisest imbus nende perekonda lihtsalt. "Minu südame hääl on temaga koos alati avatud, mul on alati vaja tema abi. Südame hääle ärkvel hoidmine ongi paarissuhte üks põhiväärtus."

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad