Palju õnne! Ehitussaate “Naabrist parem” võitsid Asko ja Merill!

uudised.ee

Eile õhtul selgus “Naabrist parem” superfinaalis tänavune võitja, kelleks osutus telefonihääletuse tulemusel Asko ja Merill. 

Superfinaalis osalesid Merill ja Asko ning Diana ja Hannes ning televaatajad valisid võitjaks Merilli ja Asko.

Asko ja Merilli sõnul olid absoluutselt kõik naabrist võitu väärt, kuid neile tähendaks see nende päris oma esimest kodu. “Ja see oleks millegi väga suure algus. Oleme ammu juba unistanud Movement keskusest, kus korraldada laagreid täiskasvanutele ja lastele. Koht, kus on lopsakas loodus, loomad ja ehedad emotsioonid. Tahame seda kohta ehitama hakata esimesel võimalusel. Kui on olemas oma kodu ja mis eriti hea – liigutatav kodu – siis on lihtsam oma unistuste poole pürgida.”

Kommentaarid puuduvad