Juss Haasma meenutab rasket õnnetust: pärast seda oli aegu, kus nutsin end tühjaks ja läksin naeratades lavale

uudised.ee

Näitleja Juss Haasma sattus neli aastat tagasi raskesse mootorrattaõnnetusse. Toimunut meenutades tõdeb ta, et pärast seda oli tema elus keeruline periood, ent nüüdseks on ta juhtunuga rahu teinud.

Õnnetus juhtus neli aastat tagasi Tais, mil keegi lõi sõidu ajal Haasma mootorrattal peegli küljest nii, et see Haasmale näkku lendas ja sinna ka armi jättis. Haasma vajutas seejärel pidurit, maandus asfaltile ja ta viidi haiglasse.

"Siis oli valus moment – selline jõuetu, oli viha, raev, pettumus. Siis minu peegelpilt võttis teistsuguse tähenduse. See tõmbas väga raskeks, väga jõuetuks. Sisuliselt vastu maad," meenutas Haasma Vikerraadio saates "Käbi ei kuku…". "Mul oli väga valus vaadata iseennast peeglist. Mul oli väga raske leida töödele ja tegemistele tähendust."

Vaatamata raskele ajale tuli aga töö tegemist jätkata ja keerulistest emotsioonidest üle olla. "Pärast Taid oli mul küll aegu, kus ma nutsin tühjaks ennast. Nutsin tühjaks ja siis tegin keep smiling näo pähe ja tegin tuurikontserte ja asju, kuni selle hetkeni, kui tekkis jälle soov ennast tühjaks nutta," meenutas Haasma.

Kommentaarid puuduvad