Homme
17. juun
17...25
7...14
Ülehomme
18. juun
18...28
9...15

Meelelahutus

Uus Eesti koguperefilm otsib osatäitjaks poissi, kes räägib nii eesti kui vene keelt

Foto: Pressimaterjal
11:39 09. juuni 2021
Autor: uudised.ee

„Supilinna Salaseltsi“ ja spioonipõneviku „O2“ tootjad Nafta Filmsist otsivad uue kodumaise koguperefilmi „Tähtsad Ninad“ võtmerolli 11-14-aastast poissi, kes suhtleks vabalt vene ja eesti keeles. Kasuks tuleb varasem näitlemise kogemus.

Uus Eesti mängufilm „Tähtsad ninad“ räägib laste ja vanemate suhetest kaasaegse ja värske nurga alt, esitades küsimuse, mida on ühel perekonnal tarvis õnnelik olemiseks. Filmi käigus segunevad ja muutuvad rollid, näeme täiskasvanuna käituvaid lapsi ja lastena käituvaid vanemaid. Peaosatäitjatest poisid Oliver ja Sass tulevad filmis välja geniaalse plaaniga asutada iduettevõte ja päästa selle abil oma pere nii majanduslikest raskustest kui ka omavahelistest pingetest.

„Tähtsad ninad“ võtted algavad juuli keskpaigas ja kestavad kuni augusti lõpuni. Enamik filmis kaasa löövad professionaalsed ja amatöörnäitlejad on juba leitud. Veel otsitakse Sassi osatäitjat, kelleks sobiks vabalt vene keelt valdav, aga eesti keeles rääkiv noormees vanuses 11-14 eluaastat. Eelkõige sobib roll julgele ja pealehakkajale poisile, kasuks tuleb ka varasem näitlemiskogemus.

Poisil, kes soovib filmis kaasa lüüa, tuleks end kirja panna hiljemalt 18. juunil aadressil https://forms.gle/HEQEVcDRYMsMe35g8

Filmi režissöör on Ingomar Vihmar ja operaator Heiko Sikka.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!