Vaata ja meenuta! Superstaarisaade lükkas hoo sisse Luisa Rõivase lauljakarjäärile

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" kõige esimene hooaeg toimus 2007 aasa kevadel. Telesaadet tootis ja kandis üle TV3. Kuigi esimese hooaja võitis ka tänapäeval edukas ja armastatud laulja Birgit Sarrap (neiupõlve nimega Õigemeel - toim), sirgus saatest ka teisi tuntud nägusid. Näiteks saavutas suurepärase teise koha laulja Luisa Rõivas (neiupõlve nimega Värk - toim).


Foto: TV3

Esimese hooaja saatejuhtideks said näitleja Aigi Vahing ja näitleja/koreograaf Jüri Nael. Kohtunikeks valiti laulja ja kitarrist Mihkel Raud, raadio-DJ ja -ajakirjanik Heidy Purga ning helilooja ja pianist Rein Rannap.

Pärast eelvoore ja teatrivoore liiguti edasi stuudiovoorudeni. Igal õhtul astus televaatajate ette kaheksa lauljat, kelle seast televaatajad saatsid finaali telefonihääletusega vaid kaks. Üheksas finalist selgus aga "Üllatussaates" või "Teise võimaluse" saates. Kohe pärast viimase stuudiovooru lõppu koostasid kolm kohtunikku välja jäänud lauljatest kaheksa lauljaga grupi, kellel anti teine võimalus. "Teise võimaluse" saate võitiski ülekaalukalt just Luisa Rõivas. 


Foto: TV3

Esimeses finaalsaates oli teemaks "Laul erilisele inimesele". Luisa Rõivas võlus televaatajaid looga "You're the inspiration".

Superfinaalis lummas Luisa Rein Rannapi imekauni palaga "Suudlus läbi jäätunud klaasi". Paraku ei kindlustanud see talle küll esikohta, aga tee vaatajate südametesse oli sillutatud.

Pärast saadet andis ka Luisa 2008. aastal sarnaselt võitjale Birgitile välja oma debüütalbumi "Tunnete allee", millelt on ilmunud singlid "Võõras", "Lahkumise päev" ja "Kui sa teaks". Lisaks osales ta konkursil Eurolaul 2008 kahe looga. "It's Never Too Late" esitas ta koos Trafficuga ja sai 866 punktiga 8. koha. Koos Margus Vaheriga esitatud lugu "God Inside Your Soul" sai võistlusel 2399 punktiga 5. koha.

Hiljuti osales Luisa Rõivas ka TV3 suursaates "Maskis laulja", kus kehastas Kärbseseene tegelast ning saavutas auväärse 4. koha. Lisaks laulis Luisa sisse ka TV3 kevadise telesaate "Suur pühapäev" tunnusloo "Kui iga päev oleks pühapäev".

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad