Arbo Tammiksaar: mina olen Tuulile kaks korda abieluettepaneku teinud, kolmandat korda ei tule! 

uudised.ee

Anu Saagim rõõmustab suvel fänne Raadio 2 nädalavahetuse hommikuprogrammis, mille esimeses saates olid külalisteks Arbo Tammiksaar ja Liina Pulges. Arutleti selle üle, miks on Eestis juba raske normaalset meest leida ja kõik olla ühed supinahad. Võibolla teevad poisse kasvatavad emad miskit valesti? 

R2 „Laupäeva hommik Anu Saagimiga“ saatekülalisteks olid kaksikute isa Arbo Tammiksaar ja end „aasta emaks“ tituleeriv nelja lapse ema Liina Pulges.

Muu hulgas uuris Saagim, miks Arbo Tuuliga abiellunud pole? „Mina olen Tuulile kaks korda abieluettepaneku teinud ja peaaegu ka pulmadeni välja jõudnud, aga mõlemad korrad on ta need tagasi tõrjunud. Kolmandat korda ma enam ei ürita, pole minu probleem. Käisime isegi preestri juures, sest olen katoliiklane, ja ei tulnud sellest midagi välja.

„Laupäeva hommik Anu Saagimiga“ igal laupäeval kell 10 R2-s.

Kommentaarid puuduvad