Heidi Hanso avaldas intiimse kaadri: rinnahoidjat kannan vaid siis, kui tööl käin

uudised.ee

„Mulle ei pea ütlema tulema, et rinnad on väikesed, tean seda isegi ja need tõesti meeldivad mulle nii,“ rääkis telesaatejuht Heidi Hanso ajakirjale Anne&Stiil.

„Suur boonus: rinnahoidjat kannan vaid siis, kui tööl käin. Teletööga seoses said minu rinnad üsna ootamatu tähelepanu osaliseks,“ räägib Heidi. „Meestele, kes viimati oma peenist peegli abita paarkümmend aastat tagasi nägid, ma vastama ei vaevunud. Naistele, kes kommenteerisid minu rindade suurust stiilis „Mida tal nende praemunade ja viinamarjadega üldse näidata on?“ ja „Need pole ju rinnad, vaid hiireimetajad.“ vastasin ükshaaval: „Aitäh, armas kaassooline, et leidsid aega kommenteerida minu füüsilist keha.“,“ tõdeb ta, et jäi netikommentaatorite hambusse.

Refereeritud ajakirjast Anne & Stiil.

Kommentaarid puuduvad