Kas mäletad? Shanoni laulja Taavi Immato proovis kätt superstaarisaates

uudised.ee

Paljud tänased säravad tähed on oma lendu alustanud talendisaatest "Eesti otsib superstaari" ja nii ka Taavi Immato, kes laulab tänaseni ansamblis Shanon.

Taavi Immato osales 2008. aastal aset leinud superstaarisaate 2. hooajas. Immato jõudis 10 parema sekka, kuid langes välja 4. finaalsaates jäädes kokkuvõttes 7. kohale. Õnneks mees muusikat ei jätnud ja vallutab lavalaudu juba 2009. aastast koosseisuga Shanon.

"Eesti otsib superstaari" 2. hooaja võitis Jana Kask, II. koha saavutas Arno Suislep.


EOS 2. hooaja finalistid (2008)
Foto: TV3

Shanon on avaldanud kaks täispikka stuudioalbumit: "Üksinda" ning "Tuhat ja üks ööd (Shanon)".

Taavi on õppinud 5 aastat CVT hääleseadetehnikat WAF Laulu- ja Tantsukoolis Maikeni ja Bert Pringi juhendamisel ning osalenud muusikalides "Fame", "Hüljatud" ja "Päkapikkude jõuluime". 

Lisaks muusikale tegeleb Taavi Immato ka ettevõtlusega. Ta lõpetas 2007. aastal Tallinna Inglise Kolledži, misjärel läks Balti Filmi- ja Meediakooli (BFM) audio-visuaalse meedia rahvusvahelisse bakalaureuseõppesse. Pärast bakalaureusekraadi omandamist 2010. aastal jätkas ta õpinguid BFMis televisiooni ja dokumentalistika erialal magistri tasemel. Magistritöö kaitses Taavi Immato 2012. aasta kevadel. 2016. aasta kevadel sai ta Estonian Business Schoolist (EBS) bakalaureusekraadi, lõpetades õpingud rahvusvahelise ärijuhtimise erialal cum laude.

 

Kommentaarid puuduvad