Täna
21. juun
25...35
16...22
Homme
22. juun
25...35
18...23

Meelelahutus

Mallukas tutvustab uut pereliiget: tema nimi on Liisu!

Foto: Instagram.com/mallukaz
13:55 10. juuni 2021
Autor: uudised.ee

Mariann Treimann ehk blogija Mallukas teatab, et tema pere on nüüd ühe lontkõrvalise küüliku võrra rikkam.  

"Ei jäänudki muud üle, kui Mari loomapoodi viia, et ta endale uue hamstri valiks. See aga ei läinud üldse plaanipäraselt. Ta hakkas neid hamstreid vaadates keset poodi lohutamatult nutma ja loetles ette kõik kehaosad, mis Lilil nahka pandi. Ei soovinud ta enam nii nääpsukest looma, kellele nii lihtne üks-null on teha. Ja teate küll mind. Ma ei oska lastele “ei” öelda. Eriti siis, kui nad on väga kurvad ja nutavad. Ehk siis lugu lõppes sellega, et meil on nüüd jänes nimega Liisu," kirjutab Mallukas oma blogis.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!