Täna
21. juun
25...35
16...22
Homme
22. juun
25...35
18...23

Meelelahutus

Joel Ostrat: naise teeb seksikaks segu malbest maatüdrukust ja salapärasest tiigrikutsust

Foto: TV3
11:38 11. juuni 2021
Autor: uudised.ee

Restoraniärimees ja telekokk Joel Ostrat, kes Eesti Meelelahutus­auhindade hääletusel valiti kolme seksikaima mehe hulka, leiab, et naise teeb seksikaks segu malbest maatüdrukust ja salapärasest tiigrikutsust.

„Minu abikaasa Therese on kõige seksikam,“ sõnab Ostrat ja lisab, et naine võiks olla enesekindel ja ontlik üheaegselt. „Mulle meeldib, kui naises on seksikas tiigrikutsu, aga samas on temas ka see teine pool ehk malbe maatüdruk. Välimuse osas on minu jaoks olulised silmad. Ja ei saa salata, naistele sobivad kontsad,“ kirjeldab telekokk, et kingad teevad naise sihvakaks, ilusaks ja seksikaks. 

Refereeritud Kroonikast.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!