Täna
03. aug
16...20
10...18
Homme
04. aug
17...21
7...16

Meelelahutus

Kirev seltskond! Meenuta, kuidas on ajas muutunud superstaarisaate kohtunikepaneel

Foto: TV3
15:54 12. juuni 2021
Autor: uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" on andekaid lauljaid otsinud kokku juba seitsmel hooajal. Ajas on muutunud nii osalejad, saatejuhid kui ka karme hinnanguid andvad kohtunikud. Meenutame, kes on istunud žüriilaua taga!

"Eesti otsib superstaari" esimene hooaeg algas veebruaris 2007. Kohtunikud olid kitarrist, muusikakriitik ning raadio- ja teleajakirjanik Mihkel Raud, raadio-DJ Heidy Purga ning helilooja ja klaverivirtuoos Rein Rannap. Samad kohtunikud hindasid osalejaid ka teisel hooajal.


Foto: TV3

Kolmas hooaeg sai alguse septembris 2009. Kohtuniku rolli lisandus Maarja-Liis Ilus, kes vahetas välja raadiohääle Heidy Purga. Sama kohtuniketandem jätkas ka neljandal hooajal.


Foto: TV3

Viies hooaeg jõudis ekraanile 9. septembril 2012. Kohtunikena jätkasid Mihkel Raud ja Maarja-Liis Ilus, kellega liitus Mart Sander.


Foto: TV3

"Eesti otsib superstaari" kuues hooaeg algas 2015. aasta kevadel. Kohtunikeridades toimus tõeline muudatus ja esialgsele kolmele isikule lisandus neljas. Lauljaid hindasid Tanel Padar, Maarja-Liis Ilus, Rein Rannap ja Jarek Kasar.


Foto: TV3

Staarisaate seitsmes hooaeg algas 2018. aasta kevadel ning kohtunikud olid Mihkel Raud ,Eda Ines Etti ja Koit Toome.


Foto: TV3

Kellest saavad tänavuse uue sügishooaja kohtunikud, pole veel teada.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!