Suudlused ja petmine! Ingrid Veidenberg avaldas Kroonika TOP5 suurimat skandaali

uudised.ee

Brigitte blogis oli seekord külas "raudne leedi" ehk ajakirja Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg. Muuhulgas avaldas ta, mis on olnud Kroonika kõige suuremad skandaalid läbi läbi 25 aasta.

Ingridi sõnul on kindlasti üks neist Evelin Ilvese suudluseskandaal. "Seda ikka ei ületa. See oli sajandi suudlus, ütleme nii ja see, kes selle videosse sai, on ikka sajandi ajakirjanik," tõdeb ta.

Kuna Ingrid ei töötanud tol ajal veel Kroonika peatoimetajana, puudub tal info, palju nende kaadrite lekitaja tasu sai, ent kuuldavasti maksti vähe. "Kristel Mardisoo abiellumine teise mehega samal ajal olles suhtes Tanel Padariga läheb kindlasti Kroonika kullafondi," kinnitab Ingrid, et seda ei ole vist isegi seebiooperites nähtud.

Ingridi sõnul on temalt tihti küsitud, et mis siis ikkagi lõppude lõpuks müüb? "Müüb paljas naine ja müüb surnud mees," kirjeldab Ingrid, kuidas vanasti oli. Tänapäeval aga müüb pigem siiski lugu ja mitte keegi ei viitsi enam vaadata, kui sa oled lihtsalt ilus. "Vanasti oli tõesti nii, et Nexuse plikad võtsid ennast paljaks ja see müüs," räägib Ingrid. 

Kroonika Meelelahutusauhinnad 2021 leiab aset 17. juunil Maarjamäe lossipargis. Gala eksklusiivne ülekanne on TV3 eetris kell 19.30!

Kommentaarid puuduvad