Huumoriminutid! Märt Avandi mängis staarisaate kohtunikele tõelise vingerpussi

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" 2008. aastal toimunud teist hooaega juhtisid armastatud näitlejatandem Märt Avandi ja Ott Sepp. Hooaja üks eredamalt meeldejäänud hetkedest oli see, kui Avandi kehastus arglikuks noormeheks nimega Kristjan Valdis ja astus kohtunike ette.

Märt esitas kohtunikele laulu "Ma tahan olla öö" ning saatis end ise ka kitarril. Häbelikuna esitas ta oma lugu ja suutis lausa kolmest kohtunikust kaks ära petta. Vaid Mihkel Raud tabas kohe ära, et Kristjan Valdise näol on päriselt tegu Märt Avandiga.

"Kena, aga arglik. Minu jaoks jäi niisugust väljendusjulgust väga palju puudu," kommenteeris Rannap.

"Minu meelest oli just väljendusjulgust ja jõudu, lausa nii palju, et mina kutsuksin sind saate juhiks," lausus Mihkel, kes ilmselgelt oli nalja ära tabanud.

Heidy Purga oli Valdise esitusest võlutud ja sõnas, et ta ei laulnud üldse halvasti. "Sa tegid seda väga kujundlikult, luuleliselt ja väga romantiliselt, see kõik jõudis minuni, aga mul on selline tunne, et need kurjad hundid saates "Eesti otsib superstaari" - nad söövad su lihtsalt ära, sest sa oled nii armas," lausus Purga.

Seepeale võttis Avandi paruka peast, valehambad suust ja sõnas otse kaamerasse: "Ma tahtsin öelda, Ott - meie eksperiment läks enam-vähem hästi. Ma lootsin muidugi edasipääsu, ent sellegipoolest - ma laulsin oma laulu ilusti lõpuni, Heidy vaatas mulle sügavalt silma ja naeratas. Ma usun, et sel okkalisel ja raskel teekonnal, kuidas Heidy südant võita, oleme astunud ikkagi jõudsa sammu edasi."

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9At1rQs2Qus[/embed]

Kommentaarid puuduvad