Intsikurmu Festival kutsub augusti algul Põlvasse

uudised.ee

Tänavusel festivalil tõstetakse fookusesse Eesti muusika ning muusikud ja tuuakse lavale mitmeid žanritevahelisi eri- ja koostööprojekte. Korraldajate südameasjaks on Eesti muusikaturu taastumine ning see on kodumaiste muusikute kasuks otsustamise peamiseks eesmärgiks.

„Soovime anda oma panuse muusika- ja meelelahutussektori keerulisest seisust välja aitamiseks,“ selgitas festivali produtsent Silver Roostik otsuste tagamaid. Kogu muusikaprogramm avalikustatakse Roostiku sõnul juunikuu jooksul.

Kuigi metsapargis moodustavad sümbioosi muusika, kunst ja metsapargi võlumaalik atmosfäär, siis ei unustata ära ka valitsuse sätestatud piiranguid. „Täidame kõiki ohutusnõudeid, et metsapargis oleks lisaks hubasusele ka turvaline,“ toonitas Roostik. Lisaks lastakse festivalialale tavapärasest vähem publikut, et tagada külastajate suurem hajutatus.

Lisaks eriilmelisele muusikaprogrammile leiavad metsapargi erinevates nurkades aset ka Intsikurmu Festivali sõpradele juba harjumuspäraseks saanud Lastekurmu, malenurk, põnevad performance’d ning tänavatoiduala.

Festivalile saab sel aastal soetada ainult kahepäevapileteid ning neid on müügis veel pisut vähem kui 1500. Intsikurmu 2021 festivalil kehtivad 2019. ja 2020. aasta edasilükatud festivali piletid, välja arvatud kasutamata telefestivali piletid.

Kommentaarid puuduvad