Kerro soovitab Eesti-Soome vahelised käigud suvel ära teha: aasta lõpp on päris kole!

uudised.ee

Marilyn Kerro avaldas värske video, milles lahkab Soome ja Eesti vahelise rändluse teemat. Kas ja millal see taastub ning mida toob aasta lõpp. Muuhulgas küsis ta tarokaartidelt, milline saab olema Rail Baltica tulevik.

Kerro sõnul taastub Soome-Eesti vaheline ränne sel suvel. "Juuli on kõige paljulubavam - juuli keskpaik isegi," räägib selgeltnägija ja lisab, et seda otsustab mingi meesterahvas. Teadupoolest on Soome peaministriks naisterahvas Sanna Marin ja Kerro sõnul tema poolt see otsus ei tule. "Kui ma vaatan üldiselt aasta lõppu, siis ta läheb jälle lukku," ütleb nõid, et see on huvitav, kuna Soome on vaktsineeritute poolest Eestist kõvasti ees. "Ju siis tulevad uued tüved," kardab ta. "Aasta lõpp on päris kole," hoiatab naine ja soovitab kõigil kohe suvel kodus ära käia, sest aasta lõpus on kõik jälle kinni.

"Soome ei otsusta seda ise," ütleb Marilyn, et kõik riigid on kaudselt tegelikult kellegi teise alluvuses. Muuhulgas avaldab nõid, et Soome peaministri Sanna Marini pihta ei ole üldse head kaardid. Teda ohustavat justkui töölt ära minemine. "Lukku jäämist ma ikkagi ei näe," kinnitab Kerro teema lõpuks.

Mitmed riigid soovivad reisijatelt negatiivset koroonatesti või vaktsiinipassi. "Mina mingeid erilisi nõudeid küll ei näe," ütleb Kerro, et Soome reegleid ei kehtesta. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tVFBUojW0pY[/embed]

Kommentaarid puuduvad