Täna
03. aug
16...20
10...18
Homme
04. aug
17...21
7...16

Meelelahutus

Kuula! Eleryn Tiit jätab uue singliga “Homseni”

Foto: Liina Notta/Pressimaterjal
10:35 14. juuni 2021
Autor: uudised.ee

Eleryn Tiit avaldas täna värske singli nimega "Homseni", mis räägib nendest hetkedest, kui unustame end mingisse kohta ja igapäevategevused kaovad meelest. Loo pealkiri rõhub soovile jääda sellesse kohta võimalikult kauaks ja kõik muu lükata edasi homsesse. 

"Selle looga oli kohe alguses mingi "naljakas" tunne. Tundsin, et see on vestlus iseendaga. Isegi natuke irooniline vestlus iseendaga. Kirjutasin sellest, kuidas mulle ausalt nii väga meeldib oma kodus olla. Ja kui ma parasjagu naudin kodus olemist ja mitte millegi tegemist, siis võingi kõikidele kohustustele öelda, et "Okei, ma alustan homme". Aga kas ikka alustan?,"kirjeldab Eleryn. 

Oma uues loomingus püüdleb Eleryn terviklikkuse poole ning soovib jutustada lugusid elust enesest. Olgu selleks teekond enese armastuseni, kellegi teise armastamiseni või hoopis lood murtud südametest ja kangekaelsusest tunnetest lahti laskmisel.

Uus lugu on valminud koostöös Soome produtsent Aleksi Liskiga.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!