Äge! Elina Nechayeva värske loo idee tekkis telesaatest “Maskis laulja”

uudised.ee

Elina Nechayeval ilmus äsja uus laul nimega "What They Say", mille uus ja eriline kõla sündis koostöös NOËPi ja Sander Mölderiga. Muuhulgas, rääkis Elina sellest, milliseid tehnilisi nippe ta "Maskis Laulja" saates kasutas.

Suur suvi on käes ja Elina armastab puhkamas käia oma vanemate maakodus, mis asub küll Tallinnast ca 30km kaugusel, kuid on ümbritsetud ürgse loodusega. "Mina olen selline linnalaps tegelikult, kuigi iga suvi möödus mul vanavanemate juures suvilas," räägib Elina, et olenemata linnalembusest pole loodus talle võõras.

Jaanipäeva veedab Elina ilmselt vanemate maakodus. "Jaanipäev ei ole minu jaoks kuidagi eriliselt suur praznik," räägib lauljatar, et jaaniõhtul plaanib ta puhata. Muuseas, kohe peale jaanipäeva kuuleb Elinat laulmas Saaremaal Andres Mustoneni juhatatud kontserdil. "Ma olen väga rõõmus, et saan jälle esineda," õhkab Elina, et on koroonaikkest vabaks saanud ja terve suvi on esinemisi täis.  "Nüüd on tegevust ikka väga palju," räägib ta ja kutsub inimesi juba homme, 18. juunil Siidrifarmi, kus saab kuulda lugusid väga erinevatest žanritest -  AC/DC'st, Nirvanast Vivaldi ja Beethovenini välja. "Häälekasutusel on põhi ikka üks ja seesama, aga nüansid, mis sinna peale tulevad, on erinevad," selgitab lauljatar, kuidas ta ooperilauljana erinevates žanrites laveerib.

Sander Mölderi ja NOËPiga koostöös ilmunud singel "What They Say" sai inspiratsiooni möödunud sügisel ääretult menukaks osutunud telesaatest, kus Elina mitmes erinevad rollis end proovile pani. "Üheks põhjuseks oli "Maskis Laulja" saade," meenutab Elina, et tuli nö kapist välja erinevate stiilidega. "Mulle hakkas nii meeldima. Ei pea ju olema selline raamis ooperilaulja, kes laulab ainult ooperit," sõnab ta, et võiks selline rebel ka olla. "Eriti kui see ei kahjusta su stiili või häält. Hakkasin katsetama ja siis mõtlesin, et võiks terve plaadi kirjutada erinevate stiilide, koostöödega ja seinast seina katsetustega," õrritab lauljanna, et õige pea on uut albumit oodata.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad