Malluka eksmees Kardo Treimann on möödunud aasta sündmustest räsitud: ikka raske on

uudised.ee

„Minu kõige suurem mure on see, et olen üksi ja ikka veel räsitud kõigest, mis selle aasta jooksul toimunud on. Mul on muidugi sõbrad ja vanemad, kes saavad mulle toeks olla, ja loomulikult aitab ju Mallu ka, aga ikka on raske ja väga keeruline,“ pihib Kardo Treimann sotsiaalmeedias.

Lahutatud kolme lapse isa tunnistab, et pidevalt tuleb ette uusi katsumusi, millega pole ta kunagi veel kokku puutunud. „Õnneks on loodud selline portaal nagu tarkvanem.ee. Seal on juttu paljudest katsumustest, mis meil, lapsevanematel, ette võib tulla. Ma soovitan kõigil sinna uudistama minna, kes sooviks oma teadmisi lihvida ja parem olla,“ julgustab Treimann.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KarTuuBer (@kartuuber)

Kommentaarid puuduvad