Tohoh! Ligi 60 tuhande jälgijaga Tanel Padar kustutas kõik Instagrami pildid ära

uudised.ee

Muusik Tanel Padari tegemisi sotsiaalmeedias jälgib igapäevaselt ligi 60 tuhat silmapaari, kuid nüüd on fänne tabanud tõeline šokk: muusiku kontolt on kadunud kogu sisu. 

Viimastel kuudel on mitmed Eesti tuntud inimesed langenud küberpetturite ohvriteks, kes on nii kontosid kaaperdanud kui libakontosid loonud. Murekoormaga on seisnud silmitsi nii Elina Born, Koit Toome, Liis Lemsalu, Stefan Airapetjan, Mihkel Raud ja isegi Eesti president Kersti Kaljulaid.


Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tanel Padar on avaldanud, et on usinalt tegutsenud uue loomingu kallal ning on lootust, et juba õige pea saavad kuulajad suure üllatuse osaliseks. Kas sotsiaalmeediast fotode kustutamine võis olla hoopis kaval reklaamitrikk?

 

 

Kommentaarid puuduvad