Igavene teine? Sissi sooritus nii superstaarisaates kui Eesti Laulul jäi alla esikohale

uudised.ee

Andekas laulja Sissi Nylia Benita on vaatamata noorele eale saavutanud uskumatult palju ning on paljudele ka eeskujuks. Noor neiu saavutas tõeliselt kõrge positsiooni superstaarisaates ning jõudis kaugele ka Eesti Laulul, ent ometi pole ta kumbagi neist võitnud.


Foto: TV3

Sissi oli vaid 19-aastane, kui ta kandideeris “Eesti otsib superstaari” seitsmendasse hooaega. Lauljatar jõudis lausa superfinaali välja koos Uudo Sepaga, kellele pidi heitluses siiski allavanduma. Finaali eel esines Sissi koos Mihkel Rauaga ja esitas lugu “Sõidulaul”.

Superfinaalis võlus Sissi publikut imekauni ja võimsa looga “This is me”, millest kahjuks ei piisanud, et saadet võita.


Foto: TV3

Peale superstaarisaadet on Sissi kaks korda osalenud ka konkursil Eesti Laul. Aastal 2019 osales ta lauluga “Strong”, mis pälvis 4. koha. Aastal 2021 osales ta aga lauluga “Time”, mis pälvis kõrge teise koha. Esimese koha saavutas siis Uku Suviste. 

Vaatamata tõsiasjale, et Sissi ei võitnud enda superstaarisaate hooaega ja Eesti Laulu võit on olnud kõigest käegakatsutav, on lauljatar sillutanud tee tuhandete fännide südamesse ja äärmiselt edukas.

Kommentaarid puuduvad