Kuula! Vanilla Ninja avaldas pärast 13 aastast pausi uue loo

uudised.ee

Kunagine hittbänd Vanilla Ninja on pärast 13 aastat taas aktiivne ning fännideni jõudis värske singel nimega „Gotta Get It Right“. Täna kell 19 jõuab Youtube’i ka laulu muusikavideo.

Möödunud aasta novembris andis Eesti tüdrukutebänd Vanilla Ninja teada, et plaanib üle 10 aasta taas kokku tulla ja anda välja terve albumi jagu uut muusikat. Täna jõudis avalikkuse ette plaadi avasingel „Gotta Get It Right“, mis nagu kõik teisedki kauamängiva lood on valminud koostöös Saksa muusikaprodutsendi ja Vanilla Ninja kahe varasema rahvusvahelise albumi autori David Brandesega.  

Kuula, kuidas meeldib?

„Ma pole ammu millegi pärast nii elevil ja pabinas olnud, kui nüüd, mil Vanilla Ninjalt ilmub üle aastate uut muusikat,“ ütleb bändi frontwoman Lenna Kuurmaa. „Tunne on nagu oleks taas 17aastane ja bändi tegemise tee alguses,“ sõnab ta. 

„„Gotta Get It Right“ pakub meie kunagistele kuulajatele kindlasti palju äratundmisrõõmu,“ lisab bändi liige Piret Järvis-Milder. „Usun, et need, kellele meeldis meie „Tough Enough“ armastavad ka uut lugu. Selles on täpselt samasugust 80ndate süntrocki vaibi.“ 

Reedel kell 19 jõuab Youtube’i ka sama loo video, mis filmiti mai alguses Berliinis koos Saksa režissöör Oliver Sommeriga. 

„Gotta Get It Right“ on esimene lugu Vanilla Ninja 8. oktoobril ilmavalgust nägevalt täispikalt plaadilt „Encore“, mis sisaldab endas 12 värsket laulu. 

„Uus plaat on stiililiselt mitmekülgsem kui meie varasem rohkem rockilik saund. „Encore“ sisaldab endas küll ka vana head vanillaninjalikku popprocki, aga varuks on mitmeid üllatusi,“ räägib Lenna. 

„Näiteks „No Regrets“ on imeilus iiri folgi sugemetega lugu. Albumi nimilaul „Encore“ on aga midagi sellist, mille sarnast ei oskaks ka mitte kõige pöörasemates unenägudes Vanilla Ninjalt oodata!“ naerab Piret. 

„Encore“ ilmub lisaks CD-le ka vinüülina ning superfännid saavad endale juba praegu Amazoni kaudu ette tellida albumi delux-versiooni, mis sisaldab kahte boonuslugu ja spetsiaalset fänniraamatut. Saksa Amazonis on Eesti tüdrukutebändi plaat ettetellimuste tulemusena käinud juba ära nii „Hardrocki“ kui „Klassikalise rocki“ žanriedetabeli esikohtadel. 

Vanilla Ninja on läbi aegade üks rahvusvaheliselt edukamaid Eesti artiste, kelle teine album „Traces Of Sadness“ jõudis Saksamaa ametlikus albumimüügi edetabelis 3. kohale ning müüs plaatinanormi täis lisaks Saksamaale veel ka Austrias ja Šveitsis. Bändi kolmas album „Blue Tattoo“ müüs samuti mitmetes Euroopa riikides täis kuld- ja plaatinaplaadi normi. Vanilla Ninja on mitmel korral tuuritanud Kesk-Euroopas ning andnud kontserte Jaapanis, Tšiilis, Iraagis, Kuveidis, Soomes, Poolas ja Lätis. 

Vanilla Ninja tuli kokku 2002. aastal Tallinnas, kui bändi moodustasid Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder, Katrin Siska ja Maarja Kivi. Viimane lahkus 2003. aastal ansamblist, kui jäi lapse ootele. Maarja asemel liitus Vanilla Ninjaga Viljandist pärit Triinu Kivilaan. Comeback’i teeb bänd koosseisus Lenna, Piret, Katrin ja Triinu.

Kommentaarid puuduvad