Täna
03. aug
16...20
10...18
Homme
04. aug
17...21
7...16

Meelelahutus

Räppar Fenkii avameelne paljastus: raskematel aegadel on mul iseendaga päris suured probleemid

Foto: TVPlay
14:53 18. juuni 2021
Autor: uudised.ee

Igal laupäeval kell 18-20 on Power Hit Radio eetris koostöös Ballzyga uus ja ülivinge saade "Sneakerbeat", mille seekordses episoodis on külas Fenkii. Üheskoos tuleb juttu muusikast, ketsidest, vaimsest tervisest ja sotsiaalmeediast.

Vaimse tervise kohapealt tõdeb räppar, et ka temal on vahel raskemaid aegu ja päevi, kus tuju on halb, aga see on kõik täiesti normaalne, sest lõppudelõpuks oleme me kõik inimesed. "Ma olen päris emotsionaalne inimene ja kõiki neid raskeid aegu ma olen ka võtnud päris raskelt. Kui ma tegin mõne vea või midagi ei kukkunud päris nii välja, nagu ma tahtsin, siis mul on endaga päris suured probleemid," tunnistab ta.

Kuidas Fenkii oma vaba aega sisustab, mida arvab ta sotsiaalmeediast ning mida tähendab tema jaoks muusikaloomine - see kõik paljastub juba laupäeval!

Saade "Sneakerbeat" koos Fenkiiga on Power Hit Radio eetris juba sellel laupäeval kell 18!

Saade on järelvaadatav alates esmaspäevast, 21. juunist TVPlay keskkonnas!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!