Tanel Padari tütrest on sirgumas tõeline rokifänn: juusteloopimine on täiesti iseenesest tulnud

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli täna külas Tanel Padar, kelle ilmus uus laul "Varjudes". Muuhulgas sõitis laulja raadiosse kohale ratta seljas.

"Tuleb tunnistada, et kuna eile oli väike koosviibimine, siis tulin ma siia kaks minutit kauem," muheleb Padar, viidates eile õhtul toimunud Kroonika Meelelahutusauhindadele. "Kui vanadel headel aegadel oli nii, et tuttavaid oli väga palju ja korra kõlistasid klaase ja ütlesid tere, siis eile kulus iga näo peale umbes 15 minutit ja ma umbes kuue inimesega saingi rääkida."

Pille uuris Tanelilt, kas temast on saanud nüüd tänu spordile täiskarsklane või võtab ta ikka vahel klaasi-paar. "Ma ei hakka valetama, kõlistan ikka klaase jaa, isegi ratturid kõlistavad oma klaasitopse, kui kokku saavad," kinnitab ta.

Taneli sõnul on tema tütrest sirgumas tõeline rokkmuusika fänn, kuigi ta pole elus veel ühelgi kontserdil käinud ega vaata eriti telekatki. "Ma ei tea, kust see tuleb. aga see juusteloopimine on kuidagi täiesti iseenesest tulnud. Kui ma mängin sellist hoogsamat rokilikumat kidrariffi, siis ta pea käib vastu põlve ära," naerab Tanel. Armsad kiisude-kutsude lood meeldivad talle ka, aga vähe hoogsamad lood tõmbavad Linda Taneli sõnul eriti käima.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad