Uus lugu! Superstaarisaatest hoo sisse saanud lauljatar Triin Niitoja süda kuulub kantrile

uudised.ee

Lauljatar Triin Niitoja avaldas äsja oma uue singli nimega “Lõpp sel lool”, mis sündinud koostöös Ameerika kantrilaulja Mike Grabow’ga. Triin Niitoja lauljakarjäär sai alguse saate “Eesti otsib superstaari” 4. hooajast. 

Toona 23-aastane Triin jõudis superstaari lõppvõistlusele läbi Jõhvis toimunud eelvooru.Finaali saadeti tütarlaps kohtunike poolt 27. märtsil 2011 “tütarlaste nädala” 1. stuudiovoorus, kus ta esitas Adam Lamberti laulu “Whataya Want from Me”.


“Eesti otsib superstaari” 4. hooaeg

Kantrimuusika armastajana läks Triin hiljem Ameerika Ühendriikidesse kantrimuusikapealinna Nashville’i, kus kogemusi koguda ja artistina kasvada. “Nashville’i olen külastanud nelja ja poole aasta jooksul kolme kuu kaupa, vastavalt nagu turistiviisa lubab. Käin seal muusikat kirjutamas ja salvestamas. Kõik sai alguse sellest, kui 4 aastat tagasi telefonikõne sain, küsimusega, kas soovid USA-sse muusikat kirjutama tulla. Saime kokku, arutasime asja, nähti potentsiaali ja nii see tee alguse sai. Tagasi mõeldes, tundub selline telefonikõne suhteliselt üks miljonist, aga ma olen alates 7-aastasest saadik vanematele rääkinud, et ma lähen üks päev USA-sse muusikat kirjutama ja nii see läks,” rääkis Triin 2020. aastal Kroonikale antud intervjuus.

Äsja ilmus Triinul uus singel “Lõpp sel lool”, mis valmis teisel pool maakera. “Mul on nii hea meel, et ma otsustasin minna teisele poole maakera. Kohta, kus ei oleks eales pidanud eksisteerima kantrimuusika. Ja olen nii rõõmus, et kui seda seal siiski kuulsin ja ausalt öeldes tahtsin kõigest kerget pausi, astusin ma ligi, sest ei saanud sellest häälest lihtsalt mööda jalutada. Ma rääkisin talle endast ning kuivõrd ma armastan muusikat ning lasin tal kuulata oma loomingut. Ta istus, tõsine ilme näol, pill käes ja küsis : “Kas ma võin sulle ühe loo mängida?”. Vaatasin teda umbes nagu fänn, kes on kontserdi peaesinejaga kokku saanud – olin hetkega müüdud. Mul on südamest hea meel teha koostööd selle andeka inimesega ning esitada tema loomingut eesti keeles. Muide, tema vastab inglise keeles. Olen südamest tänulik,” kirjutab Triin sotsiaalmeedias.

“Eesti otsib superstaari” 4. hooajal olid teist hooaega järjest olid kohtunikud Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap. Saateid  juhtisid näitlejad Hele Kõrve ja Evelin Pang. 4. hooaja võitis Liis Lemsalu, kes sai auhinnaks 10 000 eurot ning plaadilepingu firmaga Universal Music. Saatesarjale järgnes “Eesti otsib superstaari” turnee, mille raames kõikide hooaegade võitjad koos paljude teiste saatest osa võtnutega esinesid Eesti linnades.

“Eesti otsib superstaari” 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad