Marilyn Kerro ennustus: kas koroonavaktsineerimine võib muutuda kohustuslikuks?

uudised.ee

Hiljuti laekusid Venemaalt teated, kuidas teatud valdkondades töötavatele inimestele muutub osades linnades koroonavaktsineerimine kohustuslikuks. Kas midagi sellist võiks juhtuda ka Eestis? Vastuseid jagab tarokaartide abil Marilyn Kerro.

"Mina ei näe, et koroonavaktsineerimine võiks meil kohustuslikuks muutuda. Meil on see vaktsineerituse tase juba niigi vist kõrge," sõnab Kerro. 

Mõnda aega tagasi tuli avalikuks uudis, et varsti saavad vaktsineerida end ka kõik soovijad alates 12. eluaastast. Kerro seda aga ei poolda. "12-aastane ei ole võimeline ise tarku otsuseid langetama, selle otsuse peaks pereringis võtma vastu. Siis võiks juba 12-aastase valima panna ka," lisab ta.

Ka ei näe Kerro, et Euroopas võiks laialdasemalt vaktsineerimine kohustuslikuks muutuda. "Mul on tunne, et inimesed lähevad sellega kaasa ja vaktsineerivad end ära ning rohkem ei mõtle selle peale," sõnab Kerro.

Vaata ennustust täpsemalt videost!

 

Kommentaarid puuduvad