Helen Randmets meenutab ekstreemset muusikavideo võtet: kogu mu nägu tõmbus krampi!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas Helen Randmets, kellel ilmus uus laul "Sädemed" koos muusikavideoga. Lisaks tuli juttu Itaaliasse reisimisest ja koroona läbipõdemisest.

Helen reisis alles hiljuti Itaaliasse ja tunnistas, et sealne õhk oli üpris jahe ning isegi Eestis oli sel hetkel soojem. "Kuigi ma olen teinud vedelemisepuhkust, olen ma pigem ikka avastaja," tunnistab Helen. Ka maski tuli seal kanda, mida enam Eestis vaja pole ning reisimiseks tuli siiski teha koroonatest minnes ja tulles. "Pandeemia ajal ma ei läinud kuhugi, aga kui me abikaasaga koroona läbipõdesime, tundsime, et võime minna."

Vaatamata sellele, et Helen on koroona läbipõdenud, ta end oluliselt turvalisemana ei tunnegi. "Minul läks kergelt - kaks nädalat olin haige, esimesed 5 päeva pikali ja jõuetu. Maitsemeeled läksid ära, aga need tulid ka tagasi," kirjeldab Helen.

Heleni värske muusikavideo filmiti Vääna-Jõesuu rannas nii, et õues oli 15 kraadi sooja ja vesi oli külm. "Me tegime kõik stseenid ära ja mulle öeldi, et nüüd lõpus sa laskud vette ja tõused sensuaalselt - mõtlesin, et muidugi teen selle ära. Esimene kord lasin end vette muusika ajaks ja nii kui mu pea vajus vette, läks kogu mu nägu krampi ja see polnud midagi sensuaalset," meenutab Helen naerdes. 

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad