Luisa Rõivas ajab end supervormi: jooksmist ma endale meeldivaks mõelda ei suuda

uudised.ee

Saatega „Eesti otsib superstaari“ tuule tiibadesse saanud lauljatar Luisa Rõivas on laulmisele taas korraliku hoo sisse lükanud. Hiljuti avaldas ta koos noore räppari Sämiga suvise pala „Õnn on, et leidsin“. Ent Luisa on tegus mujalgi!

Luisa asub ühena kolmest Ironman 70.3 Tallinna võistluse hea eeskuju saadikust 7. augustil triatlonirajale. „Minuga koos treenivad veel abikaasa Taavi ja näitleja Franz Malmsten. 

Kui ujumist ja jalgrattasõitu naudib naine väga, siis jooksmisega on lood kehvemad. „Ma ei suuda seda enda jaoks meeldivaks mõelda,“ tunnistab ta, et see on ainuke ala, mida veidi ka kardab. „Eriti hull on jooksmine siis, kui oled enne seda 90 km rattaga sõitnud,“ arutleb Luisa.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad