Superstaariks sündinud! Verinoor Getter Jaani võitis kohtunike südamed juba esimese hetkega

uudised.ee

Lauljatar Getter Jaani tähelend sai alguse talendisaatest "Eesti otsib superstaari", mille kolmandas hooajas saavutas ta 4. koha. Getteri lauluhääl ja artistikkus avaldas superstaarisaate kohtunikele muljet juba esimesel ülesastumisel, kui lauljatar oli vaid 15aastane.

2010. aastal alustas Getter koostööd plaadifirmaga Moonwalk, mis pani alguse tema soolokarjäärile. Debüütsingli "Parim päev" produtseeris Sven Lõhmus ja sellest sai aasta mängituim raadiohitt Eestis. 2010. aasta juunis ilmus lühialbum "Parim päev" EP ja 2011. aasta mais "Rockefeller Street"

26. veebruaril 2011 võitis Getter Jaani lauluvõistluse Eesti Laul 2011, mille tulemuse esindas ta Eestit 56. Eurovisiooni lauluvõistlusel Düsseldorfis lauluga "Rockefeller Street". Jaani lugu pääses finaali, kus tuli leppida 24. kohaga. Jaani lohutas end toona sellega, et vähemalt ületas Eesti need riigid, kes üldse finaali ei pääsenud.

10 aastat tagasi tegi Getter Jaani koostöös Koit Toomega loo "Valged ööd", mis vallutas koheselt raadiote edetabelid. Möödunud aastakümne tähistamiseks sai lugu ka värske muusikavideo.

Getter Jaanil on elukaaslase Ott-Sander Palmiga pisitütar Emily.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3058125[/embed]

Kommentaarid puuduvad