Kirsti Timmer: kui inimene pidevalt kolleegide või sõpradega tülli läheb, siis jookse!

uudised.ee

„Kui sa tutvud ägeda inimesega, siis vaata esmalt kui palju on tal pikaajalisi sõpru. Kui neid ei ole, siis on hüüumärgikoht. Kui inimene läheb pidevalt oma kolleegide või sõpradega tülli ja ikka alati on lugu sama – need teised on halvad, teised teevad talle liiga ja käituvad temaga halvasti, siis run, Forrest, run!“ hoiatab kaardimoor Kirsti Timmer oma blogis.

„Nii tööl kui sõprade ringis tuleb ette igasuguseid olukordi, aga neid ei lahendata sotsmeedias, avalikus meedias ega suure suuga laterdades, neid asju aetakse omavahel. Kui inimene vastupidiselt käitub, siis räägib see vaid üht – ta tahab end puhtaks pesta teisi laimates,“ kirjutab ta ja soovitab – usalda, aga kontrolli. „On hiljem vähem hingevalu ja pisaraid.“

Pikemalt loe Kirsti blogist!

Kommentaarid puuduvad