Ajakirjanik Harri Kingo kahtleb Kirsti Timmeri võimetes: ta on raamatust ära õppinud kaartide tähendused

uudised.ee

Ajakirjanikuna töötanud Harri Kingo võttis sotsiaalmeedias selgeltnägija ja tarokaartide lugeja Kirsti Timmeri kohta sõna ja heidab talle ette, et tegelikult ei tea naine selgetnägemisest tuhkagi.

Kingo viitab oma postituses Timmerist kirjutatud artiklile pealkirjaga "Kirsti Timmer avalikult "musta pesu pesemisest": ta tahab end puhtaks pesta teisi laimates".

Kingo sõnul on see pisike nupuke Timmeri poolt küll banaalne mõte. "Seda sama võiks kes tahes igaühele meist öelda. Selleks pole vaja ennast selgeltnägijaks tituleerida," kirjutab ta.

Lisaks kahtleb Kingo sügavalt selles, kas Timmer üldse on selgeltnägija: "Ta on ehk kusagilt raamatust vist ära õppinud kaartide tähendused, et mitte päris mööda ennustada ja midagi siiski inimesele rääkida. Raamatutarkus on ju kena, aga näib, kõik ülejäänu on tema isikliku fantaasia vili. Seda ei saa paraku usaldada."

Lisaks kirjutab Kingo, et mõned aastad tagasi tegi ta Timmerile ettepaneku, et tuleb tema juurde, kus Kirsti räägiks tema minevikust, olevikust ja tulevikust. "Ta ei tea minu minevikust, olevikust ega tulevikust suurt midagi. Ehk vaid seda, mida olen kunagi ise ajakirjandusele endast ise rääkinud ja mis on niigi avalikult üldteada. Mind huvitas, kas ta tabab täppi midagi sellist, mis on minu suhtes teistele teadmatu. Ta justkui oli meie kohtumisega ja minust mulle rääkimisega siis nõus. Vähemasti ta ei keeldunud, kuid kutset selleks seansiks pole ma temalt senini saanud."

Antud postitus püüdis ka Kirsti Timmeri tähelepanu, kes sellele loomulikult ka vastas, lükates kõik süüdistused ümber. "Mina ei kutsu mitte kedagi mitte kunagi enda juurde. Inimene tuleb siis kui tal on selleks vajadus. Seda kutset ei tule. Mitte ükski ennustaja ei käi inimesi enda juurde vedamas, kõrtsis on sisseviskajad, mul ei ole. Mul on väga kurb, et sa nii inetult kirjutad mu kohta, leian, et ei ole seda halvakspanu kuidagi teeninud, ma pole sulle midagi kurja teinud ega soovinud, aga eks me kõik käitume nii nagu õigeks peame. Soovin sulle kõike head, aga mul puudub igasugu vajadus end sinu ees tõestada. Ausõna. Võtan seda avaliku solvangu ja laimuna, sest sa räägid millestki millest sul õrna aimugi ei ole," kommenteeris Kirsti.

Kommentaarid puuduvad