Eleryn Tiit korraldab koos sõpradega koduhoovis festivali: see on naabrite õudusunenägu!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas Eleryn Tiit, kellel ilmus uus laul "Homseni". Juttu tuli veel ka jaanipäevast, Eleryni sõbrannade korraldatud festivalist ja imelikest toidukombinatsioonidest. 

Jaanipäev möödus Eleryni jaoks töiselt. "Esinesime Ingaga kahekesi Peipsi järve ääres, kellegi erapidu oli. Väga väga mõnus oli," sõnab ta, et muidu ta väga Peipsi äärde ei satu. "Pärast seda läksime Räpinasse, tegime väikse lõkke ja pärast keikat sai pidutsetud küll. Me saime tööd, saime lõbu ja häid emotsioone."

Eleryni sõnul korraldavad igal aastal tema kaks sõbrannat toreda festivali, kuhu kutsutakse kõik nende vähegi muusikaliselt andekad sõbrad kohale. "Lähedased naabrid naudivad meie koduhoovi festivali väga, aga me teame, et igal aastal ilmub mingi hetk kohale ka politsei ja me juba ootame neid. Paneme selle koogitüki ja kohvi valmis neile," muheleb Eleryn ja kinnitab, et niipea, kui öörahu lõppeb, keeratakse muusika taas valjemaks. "See on naabri õudusunenägu, aga seda juhtub kord aastas!"

Eleryn on pärit Viljandist ja meenutab toonast muusikaõpet, mis nooruspõlves ei olnud sugugi meeltmööda. "Viljandi muusikakoolis oli hea see, et sa ei pidanud klassikalise muusika juurde jääma, vaid pärast neljandat klassi võisid sa valida pop&jazz suuna ja said bändi tegema hakata," kirjeldab ta. 

Raadio Star FM hommikuprogrammi perenõukogus oli täna teemaks imelikud toidukombinatsioonid, mida enamus inimesed peaksid vastikuks, aga sööjale endale meeldib. Eleryn tunnistab, et ka temale meeldivad mitmed kummalised toiduained koos, mida võib-olla kõik ei sööks, nagu näiteks õun kartulisalati sees. 

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad