Teekond viiulist räpini: boipepperonit tabas peale esimest suurt hitti tõsine loomekriis

uudised.ee

Laupäeviti kell 18-20 on Power Hit Radio eetris koostöös Ballzyga uus ja ülivinge saade "Sneakerbeat", mille viimases episoodis on külas boipepperoni. Üheskoos tuleb juttu nagu ikka muusikast, ketsidest, vaimsest tervisest ja sotsiaalmeediast.

Boipepperoni tunnistab, et ta on elunautleja ja tema teekond muusikani sai alguse juba 6-aastasena, mil ta õppis viiulit mängima. Sealt edasi tegi ta koostööd juba tuntud nimedega ning saavutas ka suurema edu. "Kuulsusega on see, et kui sa üks kord saad midagi eriti head purki, sa pead sellel samal lainel jätkama," kirjeldab ta, kuidas peale esimest suurt hitti tabas teda täielik loomekriis. 

Kuidas boipepperoni tähelend Soundcloudist alguse sai, millist ametit ta õpiks kui ta ei oleks muusik ja kuidas on tema seis vaimse tervisega - see kõik selgub juba laupäeval!

Saade "Sneakerbeat" koos boipepperoniga on Power Hit Radio eetris juba sellel laupäeval kell 18!

Saade on järelvaadatav alates esmaspäevast, 5.juulist TVPlay keskkonnas!

Kommentaarid puuduvad