Alternatiivajaloomuuseum Thule Koda viib rändama mütoloogilistele radadele

uudised.ee

Praegusel puhkuste ajal unistavad kõik kindlasti mõnele paradiisisaarele lendamisest, aga tegelikul piisab ka praamipileti ostmisest. Nimelt on Saaremaad legendide kohaselt peetud Thule saareks, mis esines keskaja mütoloogias ühe väga erilise ja müütilise paigana. Ühe põneva mütoloogilise avastusretke reisijuhiks on meile täna ka Erkki Sarapuu.

Vaata lähemalt: minusaaremaa.ee

Praegusel puhkuste ajal unistavad kõik kindlasti mõnele paradiisisaarele lendamisest, aga tegelikul piisab ka praamipileti ostmisest. Nimelt on Saaremaad legendide kohaselt peetud Thule saareks, mis esines keskaja mütoloogias ühe väga erilise ja müütilise paigana. Ühe põneva mütoloogilise avastusretke reisijuhiks on meile täna ka Erkki Sarapuu.

Vaata lähemalt: minusaaremaa.ee

Kommentaarid puuduvad