Klõps! Brigitte Susanne Hunt astus rahva ette hirmkallis kleidis

uudised.ee

Brigitte Susanne Hunt ja Henrik Normannil alustasid ühise tuuriga “Nuta või naera” ning esimene etendus leidis aset eile, kus Brigitte ilmus rahva ette keskmisest kallimas kleidis. Sotsiaalmeedias avaldas naine, kui palju see kleit tegelikult maksis.

Hunt kandis esietendusel Balmaini kleiti, mille täishind veebipoes on 1490 eurot, kuid hetkel on see müügis soodushinnaga 894 eurot.

Henrik Normann tähistas oma esimest suurt juubelit 1. juulil. Sel puhul nägi ilmavalgust elulooraamat “Normann, tee nalja!”, mis koosneb lõbusatest lugudest Henriku värvikast elust, illustreeritud rohkete fotodega. Pärast pidupäeva siirdus aga Eesti esiparodist komöödiatuurile “Nuta või naera!” koos Brigitte Susanne Hundiga. 5.-29. juulini, 25 päeva järjest toimuvad etendused vabaõhulavadel üle Eesti.

Kommentaarid puuduvad