Liis Lemsalu uuest Eesti filmist: käisin enne filmivõtteid silmapõletikuga EMOs 

uudised.ee

Kinodes linastus äsja noortefilm “ÖÖlapsed”, kus teeb rolli ka lauljatar Liis Lemsalu. Võtete vältel pidi Lemsalu aga võitlema tugeva silmapõletikuga.

Film salvestati juba aastal 2019, kuid avaldamine lükkus koroona tõttu edasi. „„Öölapsed“ filmimise nädalal filmisin ma ka „Kehakeele“ muusikavideot. „Kehakeele“ võtted kestsid 16 tundi ja mul tekkis tohutu silmapõletik. Üks päev enne muusikavideot käisin EMOs,“ meenutab Liis. „Päris ärevil olin , sest ei teadnud, kuidas nii saab. Muusikavideo tegemisel saime selle meigiga ära peita, aga filmis oli teistmoodi. Viimasel hetkel pidi stilist jooksma Viru keskusesse prille otsima. Mulle toodi mitu paari ja küsiti, milline karakteriga sobib. Ütlesin, et pange lihtsalt need mulle ette, et paistetust näha ei oleks,“ jutustab Liis, et lahendus leiti ka kõige veidramale olukorrale.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad