Birgit Sarrap meenutab esimest intervjuud staarisaates: see on kõige piinlikum asi, mis ma meedias öelnud olen!

uudised.ee

Uhiuues TVPlay rubriigis "Superstaarid meenutavad" käivad külas saate "Eesti otsib superstaari" erinevad osalejad, et vaadata ja meenutada oma vanu etteasteid. Esimeses episoodis on külas saate ajaloo esimene võitja Birgit Sarrap, kes meenutab oma esimest eriti piinlikku intervjuud, kleidiprohmakat ja miks on Rein Rannapiga koostööd keeruline teha.

Kõigepealt vaadatakse üle Birgiti esimene etteaste kohtunike ees, mis üllatuslikult Heidy Purgale väga ei meeldinud. "Täiesti vale laul sinu jaoks, aga ma ei palu sul uuesti laulda," ütles ta otsekoheselt. Õnneks sai Birgit ihaldatud kollase kaardi siiski kätte.

Peale seda paluti temalt ka kohe intervjuud ning küsiti, miks ta tahab superstaarisaate võita. "Ma tahan teada, mis tunne on olla staar," teatas nooruke Birgit enesekindlalt. Nüüd ajab see vastus muidugi ta naerma ja tema sõnul on see isegi kõige piinlikum asi, mida ta kunagi meedias öelnud on.

Vaata täpsemalt videost!

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad