Birgit Sarrap superstaarisaate võidust: ma ei saa öelda, et see oli tohutu šokk

uudised.ee

Esimese “Eesti otsib superstaari” hooaja võitnud Birgit Sarrap (endine Õigemeel) meenutab TV3Play video 14 aastat hiljem superstaarisaate võiduhetke.

“Eks ma ikka hirmsasti lootsin, et see juhtub,” õhkab Birgit. Superfinaalis oli ta vastamisi teise andeka lauljanna Luisa Rõivasega (endine Värk), kellest Birgitil väga kahju oli, sest Luisa soovis samamoodi südamest võita. Hiljem õnnitlusi vastu võttes tundis ta end isegi süüdi. “Nüüd olen mina see paha, kes võttis teistelt selle võimaluse ära,” meenutab Birgit.

Sarrapi sõnul läksid tal superfinaali esitused niivõrd hästi, et võidulõhna oli isegi tunda. “Ma ei saa öelda, et see oli tohutu šokk,” räägib Birgit, kellele olid finaalis toeks nii pere kui sõbrad.

Lauljatar soovitab kindlasti võimekatel lauljatel end superstaarisaates proovile panna. “See saade on suurepärane alguspunkt ja tohutu kogemus kõigile lauljatele. Kui sa tõesti tunned, et muusika elab sinus ja sa tahad seda kõikide inimestega jagada, siis see on see koht, kuhu minna,” soovitab Sarrap ja lisab, et ise võib küll muusikat teha, aga selles saates on võimalus erinevaid žanre proovides just see oma stiil leida. Birgiti sõnul saadab lauljat edu, kui ta suudab inimestele meelde jääda ja olla töökas.

Vaata täispikka videot!

“Eesti otsib superstaari” 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad