Näitleja Guido Kangurile korraldati üllatussünnipäev: mul tulid pisarad silma

uudised.ee

„Olen ääretult õnnelik ja tänulik, et mul on selline pere ja sellised sõbrad. Pisar oli mul siis silmas ja nüüd, kui meenutan, tulevad ka liigutuspisarad,“ lausub Guido Kangur, kellele korraldati restoranis Mon Repos üllatussünnipäev, vahendab Kroonika

Guido Kangur ütleb, et nüüd, kus piirangud on leevenenud, suur kriis möödas ja uus pole alanud, oli väga tore üle pika aja näha oma sõpru. „Mõeldes sellele, kui tegusad kõik on, siis seda kõike korraldada ja ühist aega leida võis olla väga raske,“ lausub Guido, kes meelitati Mon Repos’sse kutsega argisele õhtusöögile. Näitleja tunnistab, et teda tabas täielik šokk, kui ta nägi, kui palju sõpru ja pereliikmeid oli sinna kogunenud.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Kommentaarid puuduvad