Sander Mölder avaldas oma suve lõpus ilmuva plaadi esimese minikogumiku

uudised.ee

Lisaks juba kolmele juunis ilmunud singlile on tänasest digilevis väljas ka kaks uut lugu, mis moodustavad pea poole Sandri suve lõpus ilmuvast albumist. Sandri järjekordne täispikk album nimega TIKS086 moodustub kokku kahest suve jooksul ilmavalgust nägevast EPst ja paarist plaadi jaoks hoitud lisaloost. 

Esimese EP läbivaks teemaks on suvi ja igatsus puhkuse järele. “Eelmine suvi kirjutasin palju muusikat erinevate artistidega ja ühel hetkel tundsin, et kõikidel lugudel on mingisugune ühine joon. Kindlasti mõjutasid ka koroonast tekkinud raskused kõigis muusikutes suve, puhkuse ja vabaduse igatsust ning sellest soundist inspireerituna saigi see suvine EP kokku pandud,” kirjeldab Sander EP sünnilugu.

EPlt leitavate lugude kaasautoriteks on meile juba tuntud kodumaised nimed nagu Daniel Levi, OYT ehk Ott Ojamaa, Jon Hazel ehk Joonas Mattias Sarapuu ning EZEE ehk Johanna Iser. Johanna on Saksa jazz-soul lauljanna, jõudis 2013. aastal “The Voice of Germany” finaali ning kes on oma projektidega ülemaailmselt tuuritanud.

TIKS086 on sisuline jätk 2018. aastal ilmunud minialbumile TIKS068, millel olid koostööd teiste hulgas Andres Kõpperi ehk NOËPi, Reketi, Raul Ojamaa ja Frankie Animaliga. Plaadi annab kahes osas välja TIKS rekords digitaalselt ja füüsiliselt 12-tollisel vinüülil.

Kommentaarid puuduvad