Vaata, millised olid Birgit Sarrapi kõige lemmikumad esitused superstaarisaates!

uudised.ee

Ajaloo esimese "Eesti otsib superstaari" saate võitnud Birgit Sarrap (endine Õigemeel) tunnistab nüüd aastaid hiljem oma esitusi uuesti vaadates, et oli esinedes ikka väga närvis.

"Ma näen oma silmavaatest ära, et olen tohutult närvis," kommenteerib Birgit kui vaatab oma esitust, kus esitab lugu "Can't Fight the Moonlight".

Saates tuli esitada lugusid väga erinevatest žanritest. Lauljatari sõnul oli tema jaoks üks meeldejäävamaid esitusi stuudiovoorus, kus kõlas Little Willie John lugu "Fever". Seal kandis Birgit pikka musta õhtukleiti, mis jättis naisele kustumatu mulje. See pala oli tõeliselt seksikas. "Kui mul raha oleks olnud, siis oleksin selle kleidi ära ostnud," naerab Sarrap ja lisab, et õnneks ta seda ei teinud, sest tõenäoliselt poleks tal olnud selle uhke kleidiga kuhugi minna.

Teine lugu, mis Birgitit puudutas oli superfinaalis esitatud "Raagus sõnad" koos Rein Rannapiga. Praegu seda esitust vaadates ütleb Birgit, et oleks saanud paremini ja paar nooti läks ikka mööda. Lauljatari sõnul oli Rannap väga karmikäeline õpetaja  ajades alati taga väga täpseid noote, mistõttu Birgit imestabki, et need kaks vale nooti loo sisse ära eksisid.

"Tollal ma olin palju tõsisem... täna olen ma kuidagi palju rõõmsam ja positiivsem," muigab Birgit, et võtab elu täna palju vabamalt.

Vaata täispikka videot!

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad