Hendrik Sal-Saller kritiseerib Inglismaa vutifänne: ega väga palju mõistust nende inimeste peas ei ole

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas laulja Hendrik Sal-Saller, kellelt uuriti, millised on tema tavalised hommikud, kuidas ta jalgpalli tulemusega rahule jäi ja palju muud.

Hendrik tunnistab, et enamus tema päevad algavad pikalt magades ja talle meeldibki alustada oma hommikuid rahulikult. Ka õhtuti läheb ta pigem hljem magama ning isegi hiljutiste jalgpallimängudega ei tekkinud tal unevõlga. "Ärevus oli koguaeg nii suur ja lõpuks läks kõik hästi, kuigi vahepeal oli tunne, et ei lähe, aga selline see jalgpall on. Ma olin valmis kaotuseks ja et Inglismaa saab oma võidu," selgitab ta, kuidas ta pole kunagi Inglismaa ega nende vutifännide pooldaja olnud. "Sain veelkord kinnitust, et see pole üldse minu mansa. Mäng on mäng ja möll käib, aga kui sa pärast lähed ja hakkad end välja elama, siis ega väga palju mõistust inimeste peas ei ole."

Kõige lõbusamad peod on Hendrikul möödunud koos oma ansambliga Smilers, kui sai korraldatud suve- ja talvepäevi ning pidu kestis hommikuni. Kuna koroona hoidis bändiliikmeid lahus ja üksteist sai märksa vähem näha, sest ühiseid proove ei olnud, prooviti koosolemisi korraldada rohkem. "See on selline tore kokkusaamine, mis võtab mingi kuju ja juhtub igasuguseid asju. Peamine on see, et lõbus oleks ja meie kambas ei istu keegi mossis näoga," sõnab Sal-Saller. 

Saatejuhid uurisid, kas lauljal on tekkinud ka mõni selline lugu, mida enam väga mängida ei tahagi, ent Hendriku sõnul seda probleemi veel tekkinud pole. "Alati saab loo kavast välja lükata ja siis jälle tagasi panna, meil roteerub üsna palju lugusid. Mulle meeldib vanakool - lähen kohapeale ja teen listi tundpool enne. See läheb koha ja publiku järgi," tõdeb Sal-Saller.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad