Pirita muusikasuvi jätkub teisipäeval Kadri Voorandi öökontserdiga

uudised.ee

Teisipäeva õhtul on hea muusika austajad oodatud Tallinnas Pirita kloostri varemetesse Kadri Voorandi öökontserdile, päev hiljem on lava 2 Quick Starti ja XXI Sajandi Orkestri päralt.

„Pirita suvised kontserdid jätkuvad teisipäeva õhtul, kus muusikasõpradel on võimalik osa saada erilisest õhtust. Ajal, kui päike silmapiiri taha vajub, astub lavale Kadri Voorand. Peale muusika saab nautida ainult üheks suveööks loodud valgus- ja laserinstallatsiooni, mis on sätitud muusikasse,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Koos Kadri Voorandiga on laval Mihkel Mälgand ja Ahto Abner. 

Kolmapäeval annab Pirital võimsa kontserdi 2 Quick Start koos XXI Sajandi Orkestriga. Kokku on laval umbes 25 muusikut, kes 2 Quick Starti hittidele uue võimsa kõla annavad.

Pirita linnaosal on publikule palve tulla kontserdile ühissõiduki, jalgratta või tõuksiga. „Kloostrivaremete ees asuv parkla on remondi tõttu suletud ning seetõttu pole võimalik kontserdipaiga läheduses parkida,” ütles linnaosavanem.

Ta lisas, et kindlasti tasub Pirita kloostri varemetesse tulla aegsasti. Väravad avatakse paar tundi enne kontserdi algust.

Kommentaarid puuduvad