Taavi Libe fänn: oleks ma noorem, siis ma lööks teile külge!

uudised.ee

Nädalavahetusel toimus Taavi Libe eestvedamisel Ulilas hot dogide söömise võistlus. Võistluse eesmärk oli lihtne - kes jõuab 10 minuti jooksul kõige rohkem hot dog'e süüa on võitnud. Ürituse pealtvaatajate hulka kuulus ka südikas vanaproua, kelle meelest võiks hot dogid hoopis mõne kodumaisema toiduga asendada, näiteks ühepajatoiduga. Muu hulgas teatas proua, et on Taavi Libe suur fänn ja kui ta vaid noorem oleks, siis teeks ta Taavi suunas kindlasti mõne romantilisema lükke.

Taavi oli vanadaami märkusest küll meelitatud, kuid tänas samal ajal õnne, et ta juba võetud mees on.

Taavi Libest sai abielumees tänavu 2. juulil kui leivad pandi ühte kappi näitleja Katariina Ratasepaga. "Olime kihlatud üle kahe aasta, tegelikult kihlusimegi juba mõned kuud pärast suhte algust. Tunne oli lihtsalt nii õige! Registreerisime abielu vaikselt ja kahekesi notari juures, sest kumbki meist ei armasta suuri pidusid. Mõned sõbrad siiski tulid meile õhtul õnne soovima," kommenteeris Katariina ajakirjale Pere ja Kodu. Katariina võttis abikaasa nime ja on nüüd Katariina Libe.

"Läbi suve Taaviga" on eetris täna õhtul kell 21.30 TV3s!

[embed]

Kommentaarid puuduvad