Jüri Pootsmann superstaarisaatest: tobe oleks väita, et sa ei lähe sinna võitma

uudised.ee

Talendisaate “Eesti otsib superstaari” kuuenda hooaja võitnud Jüri Pootsmann vaatab nüüd, aastaid hiljem oma teleshow`s kõlanud etteasteid ja tunnistab, et soov võita oli suur ja pidigi olema.

Finaalis oli Jüri Pootsmann vastamisi Gertu Pabboga. "Toimus väga palju sees. Täielik tühjus. Sul on peas nii palju mõtteid, et täielik emotsioonide üleküllus on," kirjeldab Jüri hetki enne võitja väljakuulutamist. "Tobe oleks väita, et sa ei lähe sinna võitma."

Finaalile eelnenud õhtul poputati superstaare hotellis erinevate tõmmiste jms, mis häälele head teeksid, kuid Jüri sõnul polnud sellest kasu. "Aitas ikkagi hea uni ja that's it." Jüri tunnistab, et finaalipäeval proovis oli tema hääl täiesti tuhm ja ära lõigatud. "Kuidagi suutsin need lood adrenaliini pealt ära esitada," ütleb ta, et oleks tahtnud ikka paremat sooritust.

Finaalis esitas Jüri Prince'i kurikuulsat lugu "Purple Rain". "Päris võimas oli seal Nordea kontserdimajas ikka," õhkab laulja ja räägib, kuidas rahvas näitas tulukesi jne. "Tegelikkuses iga laps ju tahab saada rokkstaariks, kogeda suurt lava ja massi," ütleb Jüri, et kes see ikka tahab kuskil keldris kellelegi esineda. "See oli tõesti väga äge!"

"Saate nimi paneb piisava pinge peale, et peame pärast olema kõik superstaarid," räägib Jüri, kuid on lõpmata tänulik, sest just superstaarisaade andis tema karjäärile imelise tõuke. "Vaikselt tuli üksi hakkama saada, aga ühel hetkel harjud ära," kirjeldab Pootsmann elu peale saadet.

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad