Seksi osas ülimalt kirglik Epp Kärsin soovitab: suuseks on näofitness!

uudised.ee

Naudinguekspert Epp Kärsin käis külas raadios Star FM, kus rääkis nii suvekuumusest, oma erinevatest koolitustest, meestest ja sellest, kes tema koolitustel üldse käivad.

Praeguse kuumaga on liigutadagi raske ilma, et higinõred mööda selga alla jookseks, rääkimata seksimisest. Epp Kärsinil on selle mure jaoks väga maine lahendus kui soovitab oma ihade rahuldamiseks otsida mõni varjulisem või konditsioneeriga koht. "Oluline on, et seks oleks kvaliteetne," lohutab Epp, et tegelikult kogu aeg ei peagi seksima. 

Kärsin on tänaseks koolitanud üle 19 tuhande inimese ja aina enam tulevad tema koolitustele ka mehed. "Tänaseks teen ma meestele nädalas koolitusi rohkem kui naistele," räägib naine, et täna on mehed palju julgemad ja teadlikumad. Kärsini juures koolitusel on käinud ka saatejuht Andres Puusepp, kes ütleb, et on saadud teadmised küll praktikasse pannud, kuid tunnistab, et eriti ei viitsi sellega tegeleda. Epp ütleb, et iga kord ei peagi teemasse süvitsi minema ja rõhub taaskord kvaliteedile. "Kord kuus pikalt ja põhjalikult on hästi!"

24. juulil on tulemas Haapsalu linnuses Hea Elu - Enesearengufestival, kus astub üles ka Kärsin, et rääkida lähemalt teadlikust seksuaalsusest. 

"Mina teen, mida ma armastan ja seks on minu kirg," õhkab Epp, et ei kujutaks elu ilma selleta ette. "See on kõige imelisem asi, mis inimesega juhtuda võib."

Epul on justkui täita missioon, sest tema sõnul teeskleb suisa 70-80% naistest orgasmi, mis on kurb. Samuti on meestel probleeme enneaegse ejakulatsiooniga, mida saab Kärsini sõnul samuti leevendada. "Ühe minutilisest mehest on võimalik teha mees, kes kestab 20, 30 minutit ja isegi tund aega."

Koroona-ajal võttis naudingukoolitaja aja iseendale ja ei teinud veebi vahendusel ühtegi koolitust. "Personaalne kohalolek ja kõik see energia, mis meeste ja naistega koos luuakse, on minu armastuse ruum," räägib naine, et seal on lihtsalt nii hea olla ja ta ei raatsinud oma koolitusi veebi kolida. "Vahetu kontakt on hoopis midagi muud."

Kärsini koolituste hulka kuulub ka viimasel ajal ohtralt populaarsust koguv suuseksi koolitus. "Tund aega teooriat, tund aega praktikat. Vahel juhtub nii, et kui ma neid dildosid vannitoas suures hulgas ära pesen peale koolitust, siis mõnel Herbertil on kondoom niimoodi pähe pandud, et munad on ka sees," tunnistab Epp, et suuseksi koolitusel õpetatakse ka preservatiivi kasutama. "Praktilises osas kasutatakse šokolaadikreemi - mina näitan ette, teised teevad järgi. Suuseks on näo-fitness. Sa oled lihtsalt nooruslik. Kõik ihasgrupid töötavad," tõi Kärsin välja. 

Mida teha aga siis, kui töölt jõuab koju puruväsinud mees? Epp soovitab lõõgastumiseks ja seksiisu tõstmiseks alustada massaažist Amare Luna kookosõliga. "Naise puudutus on kõige parem maandaja."

Kärsini koolitustel käiakse nii üksi, kahekesi kui ka sõprade ja kolleegidega. Epu sõnul ütles talle üks firmajuht, et kui inimesed on kodus õnnelikud, on nad tööl kordades produktiivsemad," ja sellega jääb üle ainult nõus olla. "Õnneindeksit tõstab hea paarisuhe ja mõnus ning naudingut pakkuv seks."

Erakordne suvi mõjub inimestele ülimalt vabastavalt, mistõttu manitseb Kärsin juhukohtumiste puhul ikkagi kondoomi kasutama. "Palun suvi ja seks -  kasutage kondoomi! Julgege küsida partnerilt kondoomi," soovitab naine ja ütleb, et HIV-sse nakatumine on Eestis endiselt liiga kõrgel tasemel.

Kuula täispikka intervjuud Star FMi hommikuprogrammist SIIT!

Kommentaarid puuduvad