Suvine DISAINITÄNAV toob Vanasadama kruiisialale kokku üle 100 disainibrändi

uudised.ee

9. korda toimuv #Disainitänav ootab endisi ja tulevasi disainisõpru VANASADAMA kruiisialale uudistama 16.–18. juulini. Kohapeal pakutakse lisaks kvaliteetsele eesti disainile ka mõnusat live-muusikat ning head ja paremat tänavatoitu.

Disainiturg toimub SAIL Tallinn x The All Ships Races 2021 ürituse raames. Suvisel Disainitänaval osaleb tänavu ligi 100 disainibrändi. Ürituse peakorraldaja Ilona Gurjanovakommenteerib: "Sündmus toob üle pika aja kokku disainerid, et tutvustada huvilistele parimat eesti moe-, aksessuaari-, toote- kui ka sisustusdisaini. Aasta vaikust on sütitanud looma ning oodata on mitmete uute kollektsioonide esmaesitlusi ja uusi avastusi. Lisaks silmailule on Disainitänav hea võimalus tutvuda inimeste ja lugudega nende toodete taga ning soetada parimat eesti disaini eriti heade hindadega. Juba üheksandat korda toimuv Disainitänav lubab tulla üks üllatusi ja inspiratsiooni täis uulits." Disainitänavat korraldab MTÜ Disainiöö

16.–18. juulini toimuv merepidu SAIL TALLINN peetakse sel aastal Vanasadama kruiisialal, Kalaranna kvartalis, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus. Eesti uhkeim merepidu Sail Tallinn pakub rohkete mereliste tegevuste kõrval meeleolukat lavaprogrammi ja toob kolmeks päevaks mereäärde kokku Eesti tuntuimad muusikud. Avatud on lisaks ka välikohvikud, lastealad, kalaturg, käsitöölaat ning sadamast sadamasse viib meretakso.

Kommentaarid puuduvad