Gethel Burlaka ja Lauri Pedaja on tavaline paar: meie suhe ei ole alati 100% liblikad ja vikerkaared

uudised.ee

Lauri Pedaja kihlatu, sisulooja Gethel tõdeb oma viimases sotsiaalmeediapostituses, et tema suhe Lauriga ei ole alati nii roosiline kui paistab ja ka nemad lasevad aeg ajalt auru välja.

"Meie suhe ei ole alati 100% liblikad ja vikerkaared, vaid ka meie laseme vahel oma tunnetel üle keeda ja ratsionaalsusel peitu pugeda,“ kirjutab Gethel, et kuigi nad oma suhet avalikult ei lahka, soovib naine selgitada, et ka nemad tülitsevad aeg-ajalt ning et selles pole midagi halba.

Gethel sõnab, et saab jälgijatelt iga päev imearmsaid ja julgustavaid sõnumeid, kuidas tema indiviidina kui ka Lauriga paarina, neid inspireerivad. „Aga kui mulle kirjutatakse, et see on uskumatu, milline harmoonia ja rahu meie suhtes voolab ning kuidas see teid innustab, tunnen ma, et ma ei saa au täielikult endale võtta,“ tõdeb ta

“Isegi kui ma püüan siin näidata ka oma igapäevaelu tumedamaid külgi, ei ole ma teid minu ja Lauri suhtesügavustesse lasknud,“ selgitab Gethel, et see on liiga intiimne paik, kuhu võõraid kutsuda ning ei kavatse ta seda ilmselt ka tulevikus. „Mida ma aga edastada tahan, on see, et ka meie suhe ei ole alati 100% liblikad ja vikerkaared, vaid ka meie laseme vahel oma tunnetel üle keeda ja ratsionaalsusel peitu pugeda ning ventileerime oma kinni jäänud emotsioonid ja tühjast karikast tingitud tusa teineteise peale välja.“

Siinkohal Gethel aga rõhutab, et see on okei ja isegi pigem positiivne. „Kuidas muidu oskaksime me kasvada paremateks inimesteks, kui me vahel oma nõrkustel võimust võtta ei laseks? Kui Lauri ei teeks numbrit minu kohatisest isekusest, ei oskaks mina selle probleemiga tegeleda ning tema vaid koguks endasse pahameelt, mida minu käitumine tekitab. Ja vastupidi. Nii seisaksime me nii ise kui ka paarina ühe koha peal.“

Naise silmis on suhte üks vägevamaid osi just võimalus üheskoos kasvada. Võimalus teineteise teravaid nurki lihvida. „Ilma oleks ilmselt päris igav. Või tegelikult kindlalt oleks, sest ma tean omast käest, kuidas suu kinni hoidmine võib suhte hoopiski murda,“ märgib ta ja lisab, et on mõlemad Lauriga väga temperamentsed, sarvelised, keevalised ja niisama tugeva iseloomuga tegelased. „Aga me oleme täiesti veendunud, et oleme enda kōrvale selle oma inimese leidnud, mistõttu me hea meelega peame neid võitlusi. Seega ei tauni mina lahkhelisid, vaid proovin neid näha imeliste õppetundidena, millest paremate inimestena välja tulla. Võltsi lillelise suhte asemel soovin teile hoopis tervendavaid kraaklemisi!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gethel Burlaka (@getxel)

Kommentaarid puuduvad